luni, 30 septembrie 2013

Implementarea programului de ambasadori vivaSMS

In acest moment numarul de utilizatori vivaSMS  creste in fiecare zi cu peste 1000 de membri noi.
Asta reprezinta doar Faza I a proiectului (https://www.facebook.com/vivasmsromania/posts/211975475620595), iar luna asta compania se concentreaza pe Faza II, in special implementarea Programului Ambasadorilor.
Programul Ambasadorilor vivaSMS este menit sa asigure un flux continuu de mesaje SMS pentru utilizatorii vivaSMS din intreaga tara.
Ambasadorii vivaSMS sunt persoane selectate, instruite și certificate pentru a intermedia contracte cu toate firmele locale de tip IMM (Intreprinderi Mici si Mijlocii, care nu au acoperire nationala sau regionala). Brandurile mari si firmele cu acoperire nationala vor ramane in portofoliul Key Account Managerilor vivaSMS si nu fac obiectul Programului Ambasadori. Fiecare Ambasador va avea un link magic special prin care firmele locale se vor putea inregistra pe platforma advertiserilor din vivaSMS.
Primul lot de Ambasadori isi va incepe instruirea in aceasta luna, urmand ca lunile urmatoare sa fie acoperita toata tara.
Dupa instruirea si certificarea primului lot de Ambasadori, vom face publica modalitatea de subscriere la acest Program, in vederea selectarii, instruirii si certificarii cat mai multor Ambasadori, astfel incat sa se acopere numarul optim si necesar la nivel national si local.
Pentru cine nu face parte inca din echipa vivaSMS se poate inscrie gratuit acum prin link-ul “magic” :http://www.vivasms.ro/h/6b191c936c

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu